Coaching rechtspraak, advocatuur en openbaar ministerie

In de advocatuur, de rechtspraak en bij het openbaar ministerie is de werkdruk hoog en worden hoge eisen gesteld aan de werknemers. Steeds meer mensen hebben om die reden een coach. Vragen uit de dagelijkse praktijk zijn bijvoorbeeld: hoe combineer ik mijn drukke werk met mijn privéleven? Hoe voel ik daarbij meer balans? Ben ik eigenlijk tevreden met wat ik doe? Hoe ontwikkel ik me verder? Wil ik leiding gaan geven en zo ja, wat zijn daarbij mijn uitdagingen? Hoe vul ik mijn rol als leidinggevende het beste in? Wat triggert mij in lastige zittingen, gesprekken of situaties? Etc.

Een coachtraject biedt een resultaatgerichte en gestructureerde werkwijze om je kwaliteiten in de dagelijkse praktijk doeltreffender in te zetten.  Je leert beter omgaan met stress, krijgt beter zicht op wat echt belangrijk voor je is, wat je motiveert en wat je triggert. Hierdoor ervaar je meer plezier in je werk en privéleven, functioneer je efficiënter en creëer je meer tijd voor andere activiteiten.

Sandra Ju heeft een ruime ervaring als coach van juridische professionals in verschillende functies.

Opleidingspunten SSR en Nederlandse Orde van Advocaten
Voor een coachtraject in de rechtspraak, het openbaar ministerie en in de advocatuur kunnen opleidingspunten worden toegekend. De punten worden toegekend als niet-juridische vaardigheden, gericht op je persoonlijke en professionele ontwikkeling in het kader van de na- en bijscholing van de beroepsvaardigheden en vakbekwaamheid.

Meer weten? Bel of mail voor een gratis intakegesprek.